Acasă »

Invitatie de la "Martorii lui Iehova"

In porti si poste, la noi in oras, zilele astea au fost puse niste invitatii de la asa-numitii „Martori ai lui Iehova”. Invitatia este la a sarbatori moartea Domnului Isus.

Cu un design atractiv, invitatia este plina de culoare si afiseaza o imagine care se vrea a fi a Domnului Isus, alaturi de un titlu care suna familiar zilelor noastre: „Cea mai mare iubire”. Suna foarte crestineste. Apoi, pe verso ni se dau cateva indicatii despre aceasta:

Aflam ca moartea aceasta va fi comemorata anul acesta pe 22 martie. Apoi suntem invitati sa mergem alaturi de „martori” pentru a sarbatori aceasta moarte. Cam atat ni se spune. Deci: cea mai mare dragoste, porunca Domnului, cei care-i sunt prieteni, o imagine cu oameni de diferite natii si culori, cu chipul ca de poveste… Totul este frumos si bine… Utopia aceasta are ascuns bine dupa ea o intreaga filozofie anticrestina.

Acolo vei afla ca crestinii sunt anticrestini si… de fapt, ca tot ce scrie in Biblie e altfel decat scrie, iar interpretarea corecta este in scrierile lor (ale unor oameni).

Asa-zisii martori ai lui Iahova spun si ca:

– Domnul Isus nu este Dumnezeul adevarat si viata vesnica, cum spune Apostolul Ioan, care vine in trup;
– Domnul Isus nu este nascut, ci facut, fiind prima creatura a lui Dumnezeu;
– sufletul moare odata cu trupul;

In plus, sunt oameni care prezinta ca Biblie o Scriptura falsificata de ei. Ei cred ca Dumnezeu e autorul si editorul publicatiei revistei lor. Ei sustin ca doar 144000 poseda neprihanirea lui Cristos si vor fi in cer. Restul (tot martori) vor fi pe pamant (acest pamant), pentru totdeauna, cand va veni Cristos.

Pe langa acestea, ei folosesc termeni masonici cu referile la Dumnezeu.

Mai sunt si alte aberatii pe care nu le prezint. Totusi, aceste persoane activeaza astazi printre noi. In Hateg este o sala, numita „a regatului”. Atentie la aceste persoane – demascati-le cu orice prilej. Aratati-le o iubire de oameni reala, dar nu o dragoste de frati, fiindca nu ne sunt frati.

Circumstantele au facut ca sa ajung sa cunosc mai multe despre ei. Am discutat cu invatatori de-ai lor, printre care unul era un roman dintre cei mai mari ai lor in tara. De la el am aflat ca numarul celor 144000 este deja implinit si ca avem si noi, romanii, unul care e inca in viata. Lasand laoparte aceste elucubratii, Scriptura ne spune sa nu avem de-a face cu astfel de invatatori mincinosi si nici sa nu-i primim in casa (2 Ioan).:

„Căci în lume s-au răspândit mulţi amăgitori, care nu mărturisesc că Isus Cristos vine în trup. Iată amăgitorul, iată Anticristul! Păziţi-vă bine să nu perdeţi rodul muncii voastre, ci să primiţi o răsplată deplină. Oricine o ia înainte, şi nu rămâne în învăţătura lui Cristos, n-are pe Dumnezeu. Cine rămâne în învăţătura aceasta, are pe Tatăl şi pe Fiul. Dacă vine cineva la voi şi nu vă aduce învăţătura aceasta, să nu-l primiţi în casă, şi să nu-i ziceţi: „Bun venit!” Căci cine-i zice: „Bun venit!” se face părtaş faptelor lui rele.”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s