Acasă » Articole » Scandalul cipurilor – sa le luam in serios

Scandalul cipurilor – sa le luam in serios

Introducerea cip-urilor este, fără îndoială, un scandal. Ceea ce se întîmplă acum în România, s-a întîmplat ceva mai devreme în Rusia, iar şi mai devreme în SUA, Grecia şi alte state occidentale. În toate aceste cazuri revolta nu trebuie privită ca pe o reacţie provenită pe fondul unui fanatism religios, aşa cum încearcă să o sucească unele glasuri din presă, ci, mai întîi de toate, ca o reacţie de apărare împotriva unei înregimentări forţate într-un sistem de supraveghere suspect.

De la bun început, motivaţia oficială a introducerii cip-urilor este falsă şi neconstituţională. Chipurile e nevoie de cip-uri pentru o luptă mai eficientă împotriva criminalităţii. Acest lucru îl afirmă oficiali din sistemul de securitate al statului care ştiu mai bine ca oricine că toţi criminalii au deja datele personale înmagazinate în bazele ministerelor de profil. A aplica aceste cip-uri unor persoane fără antecedente penale, cu scopul declarat de prevenire a infracţiunilor, echivalează cu suspectarea lor de intenţii sau amestecuri criminale. Acest lucru încalcă prezumţia de nevinovăţie şi o grămadă de alte drepturi şi libertăţi pe care Constituţia României le garantează cetăţenilor.

Recurgerea la cip-uri din partea statului este o înjosire a demnităţii umane, iar în sens invers, acceptarea acestor cip-uri de către cetăţeni este o robie de bună voie. Dacă în antichitate robilor li se aplicau inele în nări şi urechi, lanţuri cu plăcuţe sau tatuaje pe care era înscris numele stăpînului, acum aceste ştampile ale robiei vor fi cip-urile obligatorii. Iată de ce unii oameni din Biserică afirmă că acceptarea cip-urilor poate fi văzută ca o lepădare de Hristos, prin care trebuie să înţelegem renunţarea de bună voie la libertatea oferită prin jertfa crucii, pentru a ne robi unui sistem străin de scopul mîntuirii şi al împlinirii binelui pe pămînt.

Desigur, este prematur să spunem că cineva care are un act de identitate, un carnet de şoferie sau un card bancar cu cip s-a şi lepădat de Hristos. Însă în mod cert unul ca acesta s-a lepădat de o parte a libertăţii sale. Este ca şi cum ai urca într-un tren care nu ştii încotro merge, pentru a te feri de frig sau de ploaie.

Lepădînd la o parte orice panică şi tulburare, care nu fac cinste creştinilor, refuzul în masă a acestor experimente pe care Guvernul României le aplică în serie (vezi vaccinarea cu Gardasil), este un gest firesc de manifestare a libertăţii de opinie şi de acţiune în perfectă armonie cu Constituţia României.

[articol preluat de pe blogul http://savatie.wordpress.com%5D

Pe un alt blog, apologeticum, de pe wordpress, se argumenteaza urmatoarele:

„Din luna decembrie Romania se raliaza Noii Ordini Mondiale si prin emiterea de noi tipuri de acte de identitate care introduc sub pretextul imbunatatiirii securitatii, masuri de control excesiv si invadare a vietii private. In plus aceste masuri nejustificate de emitere a unor carduri cu cip electronic sunt suspectate a fi un prim pas catre o dictatura totala ce urmareste controlul satanic al intregii planete si chiar si introducerea unui cip electronic in corpul uman, asa cum este relatat in scrierile apocaliptice.”

Si:

„Noile reglamentari europene prevad ca introducerea de cipuri sa fie opţională si ca informaţiile conţinute de acestea vor fi confidenţiale. Din pacate in Romania s-a decis introducerea cipului ce va contine foarte multe date personale. Cine garanteaza insa confidentialitatea acestor date? Cine garanteaza ca ele nu vor fi folosite in mod abuziv de catre un politist corupt din Romania sau din alte state UE? Cine ne protejeaza de guvernele pline de masoni si politicieni corupti?”

E vorba de date personale si de etichete puse pe oameni aici. Cum sunt si in urechile vacilor, sau, mai jos, pe rafturile magazinelor. Ceea ce nu inteleg este ca toate acestea se intampla in state care se zic „libere”. Si nu mai inteleg de ce este obligatoriu pentru un cetatean roman sa accepte asa ceva. In ritmul asta unde ajungem? Sa fim ca in Matrix (pentru cine a vazut filmul in trecut era o fantezie, pentru cine vrea sa-l vada acum s-ar putea sa insemne o ilustrare a realitatii din prezent)? Sau suntem deja. Cat timp avem puterea de a decide pentru tara noastra, este bine sa ne impotrivim acestei tendinte.

Pana una alta, sfatul meu este sa va ganditi tot mai serios la independenta din punct de vedere alimentar, social si chiar financiar. Nu e locul acum sa arat cum americanilor li s-au pus substante in apa fara sa fie anuntati macar (sa nu mai zic intrebati) etc.

Iata stirea:

Tot pe ultimul sait mentionat gasim urmatoarele:

„În aprilie 2007, un comunicat de presă al organizaţiei CASPIAN (Grupul consumatorilor care sunt împotriva invadării intimităţii de către supermarketuri – Consumers Against Supermarket Privacy Invasion and Numbering) avertiza opinia publică cu privire la apariţia unei noi metode perverse de supraveghere a populaţiei. De data aceasta, nu era vorba de camerele de supraveghere sau de telefoanele mobile, ci de plasarea unor sisteme de urmărire în haine şi încălţăminte, fără ştiinţa celor care cumpără şi apoi poartă produsele în cauză. Presa corporatistă a ignorat cu desăvârşire aceste informaţii. „

Avand etichete RFID pe haine, multe dintre ele fara stirea posesorului, oamenii sunt urmariti existand chiar baze de date (nu stiu daca in Romania inca). Se stie tot ce omul a cumparat si ce haine a cumparat, iar aceasta mai ales cu ajutorul cartilor de credit, prin care e indentificata persoana cand plateste. Exista baze de date cu acesti oameni. Vezi urmatorul video:

Intr-o societate in care ti se spune cum sa gandesti, cum sa argumentezi si cum sa traiesti, unde ti se da ce sa mananci si ai pregatit si unde sa stai, ce sa ai in casa, ce sa crezi si ce sa iubesti, pregatiti-va sa ganditi singuri, sa discerneti singuri, fiindca nu e de glumit cu semnul fiarei. Cand si cum, nu stiu, dar, cand voi stii, poate nu voi mai putea sa scriu despre. Eu, sau altii.

Anunțuri

3 gânduri despre „Scandalul cipurilor – sa le luam in serios

  1. cipurile ne fac orboti,si ii clar k ii vorba de clipele care or sa vina.dak le aprobam adio cer,dak nu le aprobam suntem persecutati,trebe luata treaba in serios

  2. cipurile ne fac orboti,si ii clar k ii vorba de clipele care or sa vina.dak le aprobam adio cer,dak nu le aprobam suntem persecutati,trebe luata treaba in serios

  3. cipurile ne fac orboti,si ii clar k ii vorba de clipele care or sa vina.dak le aprobam adio cer,dak nu le aprobam suntem persecutati,trebe luata treaba in serios

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s