Acasă » Articole » Cum sa vorbesc cu o fata

Cum sa vorbesc cu o fata

Fetele nu sunt personaje din film. Nu sunt nici extraterestrii din vreun joc pe calculator. Sunt mai complicate decat atat. Sunt persoane reale, dintr-o viata la fel de reala. Sunt oameni, in primul rand.

O fata nu e interesata, cum ai impresia, de cuvintele tale marete, de discutiile aprinse din grupul de baieti, acele discutii cu adresa. Nu te are ca erou in jocul de footbal unde incerci sa excelezi cand apare ea. E mai simpla decat atat…

Cand vorbim cu o fata e bine sa nu uitam ca nu vorbim cu un baiat. Desi e greu astazi, de multe ori, sa faci diferenta intre. Cu o fata se vorbeste frumos si atent, cu grija. Nu vorbesc aici despre lingusire sau prefacatorie. Ci, despre sensibilitate.

O fata ar trebui sa trezeasca intr-un baiat, intr-o discutie, acele valori care tin de finete si atentie. Trebuie sa oferim cinste.

Baietii cauta atentie, mai ales in prezenta fetelor. De aceea par mai talentati, folosesc mai multe glume, sunt mai voiosi ca de obicei. Ca in copilarie, doar ca acum intelegem. Acum lupta, pentru unii, se duce la nivelul intelegerii a ceea ce se intampla si a cum ar trebui sa fie totul. Cum ma invata Dumnezeu sa fiu? Care sunt si ce inseamna in esenta lor principiile?

Cu o fata e bine sa vorbesti. Adica, nici sa taci rusinat, dar nici sa faci pe grozavul cu multe cuvinte a caror suma este negativa. Daca ai ocazia sa spui ceva, nu ezita. Dar nu e indicat sa ai impresia ca poate ii place de tine. De cele mai multe ori e doar o impresie foarte reala.

Daca se intampla sa fi intr-o ipostaza de a vorbi cu o fata pe care nu o cunosti, prezinta-te mai intai. E foarte important sa intelegi ca viata reala si oamenii nu sunt calculatoare si ca nu esti pe mess. Eu sugerez sa renunti la mess pe mai departe, dar aceasta e o alta discutie… Cand vorbeste despre cu o fata nu vorbesti cu „asta” si nici cu „tu”. Trebuie sa stii cum o cheama. Daca fata refuza sa se prezinte, vei intelege (nu vrea sa vorbeasca cu tine, iar aceasta trebuie respectat).

Nu flirtra cu o fata. Nu vorbi cu ea cu dublu sens. Cu o fata care prefera o astfel de discutie, nu vorbi!

Nu zbiera cand vorbesti cu o fata. Nu esti pe un deal si ea pe altul. Vorbiti linistit si atat de tare incat sa va auziti.

Cand vorbesti cu o fata ai nevoie de bun simt, de atentie, de respect. De toate principiile Imparatiei lui Dumnezeu. Pur si simplu trebuie sa le aplici. Chiar si atuni cand vorbesti cu o fata. Cuvintele trebuie sa fie toate curate, iar inima sfanta.

Reclame

5 gânduri despre „Cum sa vorbesc cu o fata

  1. Domnul sa ne ajute, sa dam dovada de printi roiali , spalati in Sangele Mielului. Si asa as vorbim si sa ne purtam cu „o fata”.

    SA fim barbatii unui singur Dumnezeu, nu al idolilor, sa iubim un popor, cel rascumparat, o familie, o biserica, o credinta si o femeie.

    Pe curand

  2. Eu vreau sa vorbesc cu o fata..am facut cunostinta cu ea…dar se intampla ca atunci cand mai vreau sa vorbesc cu(pa messenger)nu pot dezvolta subiect..adica zic numa „buna , ce faci?” si atat…de aceea ezit sa ma mai vb..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s