Acasă »

Cand va veni ziua Domnului?

Apostolul Pavel ne da doua importante coordonate. Trebuie mai intai sa se implineasca doua realitati si, abia apoi vorbim despre venirea zilei Domnului, a zilei revenirii lui Cristos.

Doua lucruri trebuie sa se intample inainte ca sa vina Cristos:

1. lepadarea de credinta

2. descoperirea omului pierzarii, a fiului faradelegii

Lepadare de credinta a fost in fiecare generatie. Scriptura vorbeste despre o lepadare de credinta majora, universala. Cine s-ar putea lepada de credinta? Cel care o are, desigur. Sau, cel care ar fi trebuit sa o aiba.

Sa renunti la credinta si sa te iei dupa teorii noi, ale marketingului, ale numarului. Sa renunti la credinta si sa primesti alte duhuri, alte daruri, alte invataturi si trairi. Sa renunti la credinta si sa traiesti prin faptele tale, prin lucrarea ta.

Lepadarea de credinta va culmina cu aparitia celui nelegiuit. Taina faradelegii a si inceput sa lucreze inca din primul veac. Semne mari se pregatesc pentru lesne-crezatori, pentru cei care sunt antrenati acum prin salile de primire de duhuri si extaz. Aratarea celui nelegiuit se va face prin puterea Satanei, cu tot felul de minuni, de semne si puteri mincinoase.

Apropos, ultima minune pe care ai vazut-o de la cine a fost? Prin a cui putere?

Stau la panda pentru mintea ta toate „amagirile nelegiuirii”, care te fac sa crezi ca il ai pe Domnul, dar te indeamna sa continui sa traiesti ca lumea, in nelegiuire.

Ziua Domnului va veni. Intai urmeaza o lepadare de credinta cum nu a fost niciodata. Apoi, ca apogeu, urmeaza sa se arate trimisul special al Satanei. Intrebarea pe care sa ti-o pui este daca, atunci cand va veni ziua Domnului, tu vei fi al Domnului sau nu.

Lucreaza Dumnezeu in viata ta sfintirea Duhului? Ai credinta adevarului?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s