Acasă » Apologetica » Dr. Philips Davies, specialist in HPV si datator cu parerea despre moralitate

Dr. Philips Davies, specialist in HPV si datator cu parerea despre moralitate

Iata ce declara un specialist in HPV, dar care emuleaza promiscuitatea schimbandu-i sensul, dupa cum face uz de pozitia sa vorbind descriptiv cu privire la teritorii pe unde nu a umblat:

„HPV este o infectie transmisa pe cale sexuala, foarte des intalnita, nu are legatura cu promiscuitatea”, spune dr Philip Davies, directorul general al Asociatiei Europene de Prevenire a Cancerului de Col Uterin, intr-un interviu HotNews.ro. „Sunt dovezi stiintifice care arata ca dupa ce o femeie a avut o relatie sexuala cu doi parteneri, indiferent de perioada, 50% dintre acele femei au fost infectate cu HPV. Nu cred ca este cineva care considera ca a avea 2 parteneri sexuali este promiscuitate, sau ca este ceva anormal in acest comportament”, continua Davies.

Citatul face parte dintr-un articol de pe hotnews.

Promiscuitate nu inseamna doar conditii mizere, ci si imoralitate. Chiar daca traim vremuri in care imoralitatea s-a redefinit si, recursiv si termenii care sunt definiti functie de aceasta notiune, este bine sa aratam ca Dr. Davies se inseala. In primul rand, credinta lui ca nu exista persoane care sa creada ca a avea 2 parteneri sexuali este promiscuitate, sau ca este ceva anormal in acest comportament”, nu se intalneste cu realitatea pe taramul vietii acesteia. Ba exista multi care cred asa ceva!

Apoi, se inseala fiindca crede ca moralitatea a disparut, ca declara deja victoria intr-o batalie departe de a se fi terminat, si care are un final surprinzator pentru oameni cu pareri ca el.

Si de ce as crede eu, de exemplu, ca promiscuitatea e ceva rau, in sens moral? De ce as crede ca e gresit ca o femeie sa aiba legaturi sexuale cu doi sau mai multi barbati (cadrul se intelege, nu e vorba despre o femeie casatorita careia i-a murit barbatul si s-a recasatorit, care a fost abuzata sau molestata…) Tocmai pentru ca asa este drept, bine, adevarat si sfant, conform Creatorului nostru, al oamenilor, Dumnezeul adevarat al Bibliei.

Si, in fata unor asemenea afirmatii ca cele de mai sus, ma bucur sa pot sa reafirm adevarul cu privire la aceste aspecte: Dumnezeu vrea sa fim sfinti, curati, cu patul nespurcat, fideli si loiali, iubindu-ne sotiile cu adevarat. Moralitatea va dainui, dar cu ce pret…

Anunțuri

2 gânduri despre „Dr. Philips Davies, specialist in HPV si datator cu parerea despre moralitate

  1. Draga Ascultarea

    Am dat de blogul tau, si te informez ca ti-am raspuns la intrebarea ta de pe blogul fratelui „Ambasador”….Ma refer, la intrebarea: De ce doresc si azi minuni si exercitarea darurilor supranaturale ale Duhului la predicarea Evangheliei”?…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s