Acasă »

>BAC 2011

>In primul rand, cateva observatii despre ce nu e CORECT la BAC:

1. Unii elevi sunt dati afara din examen. Altii sunt incurajati de profesori sa copieze. Unii profesori sunt pedepsiti ca le-au permis elevilor sa copieze, altii sunt rasplatiti.

2. Exista versiuni diferite, in ce priveste dificultatea, pentru copii care studiaza profile diferite (filologie, mate-info de exemplu), dar se constituie un tabel ordonat in functie de medie, atat la afisarea rezultatelor in scoli, cat si pe saitul edu.ro, pe internet. E aberant.

3. Camerele de filmat sunt dovada incapacitatii sistemului de a oferi dreptate canditatului. Si acestea au fost, oricum, boicotate.

4. Copiii care invata bine nu copiaza (caracter, sau nu au de la cine) si iau o nota mai mica decat alti copii care copiaza sau sunt ajutati masiv de profesori. Aceasta este o realitate respingatoare.

In al doilea rand, as vrea sa-i felicit pe tinerii pocaiti de la Hateg care au terminat BAC-ul cu note bune, in special pe Rut, Lari, Beni, Bogdi, care au avut rezultate foarte bune, pe merit. Succes in continuare in Facultate si in viata. Tineti sus nivelul pregatirii voastre SI Cuvantul Vietii.

Iata si o parte din declaratia Ministrului Funeriu:

Îi felicit pe toți cei 90.795 de elevi care au promovat examenul și, în special, pe cei 65 de elevi care au luat nota 10, pentru care va fi organizată o festivitate specială de premiere. (www.evz.ro)

http://bacalaureat.edu.ro/2011/rapoarte/HD/lista_unitati/903/rezultate_finale/dupa_medie/page_1.html

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s