Acasă »

"Omul ceresc"

Cartea aceasta trebuia insa neaparat sa apara. De aceea am luat legatura cu domnul Vasile Gabrian, de la Editura Casa Cartii din Oradea, una dintre editurile evanghelice cele mai serioase din tara, care a acceptat sa preia copyrightul si sa se ocupe de editarea traducerii si de publicarea cartii, Aceasta insa a intirziat neasteptat de mult, din pricina dificultatilor financiare ale editurii, ocazionate de criza economica. (Danut Manastireanu)

Cartea „Omul Ceresc” a aparut la editura mai sus mentionata, tradusa in limba romana. Pentru mai multe detalii, cititi intregul articol din care a fost selectat citatul de mai sus aici.
Cartea poate fi comandata de aici.
Cartea este una deosebita. Asa cum am citit si marturiilor altor cititori mi s-a intamplat si mie ca, dupa ce am inceput s-o citesc, sa nu o mai pot lasa din mana. Am citit-o in doua zile, fiindca dupa ce am terminat mai bine de jumatate din ea de citit se facuse deja tarziu, in seara primei zile, iar a doua zi urma sa ma trezesc devreme si a trebuit sa ma opresc.
Voi prezenta cateva citate din carte, in cateva articole, fara sa fac alte comentarii. Cartea nu trebuie incadrata doar in literatura despre martirii comunismului, mai ales fiindca adreseaza aspecte importante legate de viata de credinta, spiritualitate, umblare cu Dumnezeu etc.
Generatia tanara trebuie sa citeasca o astfel de carte.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s