Acasă »

Uciderea copiilor in pantecul mamei – un drept al medicului?

Citeam aproape fara sa-mi cred ochilor urmatorul articol (din care citez cateva randuri):

Francesca Minerva susține că doctorii ar trebui să aibă dreptul să ucidă nou-născuții, în cazul în care aceștia au vreun handicap sau pur și simplu nu sunt doriți de către mamele lor. Un bebeluș în primele sale zile nu este propriu-zis o persoană, iar uciderea lor imediat după naștere nu ar fi diferită de un avort timpuriu.

Potrivit cercetătorului, un nou-născut trebuie să dezvolte sentimente, speranțe și scopuri pentru a deveni o persoană cu dreptul moral la viață, scrie „Daily Mail”.
Citiţi mai mult: „Doctorii ar trebui să poată ucide bebelușii. Nou-născuții nu sunt persoane!” – Viata > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/doctorii-ar-trebui-sa-poata-ucide-bebelusii-nou-nascutii-nu-sunt-persoane-969152.html#ixzz1rdhEL9n3 EVZ.ro

Deci, dam o definitie care sa ne permita o concluzie si apoi concluzionam folosind acea definitie. Eroare tipica de logica? Si? Nu sunt asemenea erori la tot pasul? Ba da, numai ca urmarile unor astfel de erori conduc omenirea la a nu mai putea fi numita „umanitate”.

La ce concluzii poate ajunge mintea blestemata a omului!

Reclame

Un gând despre „Uciderea copiilor in pantecul mamei – un drept al medicului?

  1. În deceniile trecute, unii medici, oameni de știință și oamenii obișnuiți încercau să justifice cumva avortul, afirmând că fetusul acela care se dezvoltă în pântecele mamei, abia la naștere poate fi considerat o ființă umană. Pur și simplu mă scârbesc, de mințile blestemate care au avansat în prostie, acum la început de mileniu trei, și încearcă acum să susțină ca bebelușul nu este (încă) o ființă umană!!!! Dar când va fi, domnilor? Când își va face buletin? Când se va căsători? Sau poate când îl veți eutanasia, la bătrânețe? Mânia lui Dumnezeu se va revărsa aspru asupra voastră într-o zi, și nu va fi chip de scăpare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s