Acasă » Biserica si Statul » Revelatii despre autism…

Revelatii despre autism…

Csaba Asztalos: „Canalizam ura societatii prin acte ca legea fundamentala doar pentru a avea cvorum la Constitutie / Florin Buhuceanu: Biserica Ortodoxa Romana este una autista, nu cred ca dialogheaza cu cineva” (stire pe evz).

Promotorii homosexualitatii acuza o intreaga societate, abrutizand-o fiindca li se pare ca acestia, majoritatea, ii acuza pe asa-zisele minoritati (ma refer la homosexuali). Asa a ajuns tot omul din Romania sa fie plin de ura, retrograd, autist si orientat exclusiv catre sine.

Cand nu iti iese „schema” ce faci, non-retrograd fiind? Devii homofob!!! Cu adevarat homofob! Fiindca nimeni nu i-a acuzat pe homosexuali de nimic, ci au pus o definitie a casatoriei asa cum a fost ea de la inceput si cum o istorie intreaga, bunul simt, naturalul si revelatia speciala a lui Dumnezeu (Biblia) o descrie.

Daca nu puneau un articol intr-un grup de articole ar fi fost toata tara un neam de relationisti progresisti si biserica ortodoxa prietena absoluta…t. Homosexualitatea este aparata cu armele presupusilor atacatori. Sa nu fim homofobi, spun ei, homofobi fiind. Nu e doar o logica a absurdului, un rationament falacios, de tip bumerang, ci si o acuza grava si galagioasa fata de omul simplu, normal.

Nu cand exista nebuni in societate trebuie sa ne ingrijoram, ci cand nebunul il acuza pe omul intelept ca este nebun, ridicandu-se pe sine in locul acestuia din toate privintele, dar fara niciun merit.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s