Acasă »

Frumosi

Dupa cum frumosi ne sunt muntii, si vara, si iarna, si in racoarea serii unei zile de vara, si in albul inghetat al peisajului uneia de iarna, tot asa trebuie sa fim si noi in lumea aceasta – o privelistite a frumusetii transformatoare a lui Cristos, intr-o mireasca de la moarte spre viata si de la viata spre viata, si in zile de inalta intelegere a lui Dumnezeu, intr-o partasie binecuvantata cu El, si in zielele de grea suferinta si rece seceta spirituala.

Dupa cum inima noastra se umple de bucurie, la munti uitandu-ne, tot asa fie bucurie in noi cand vedem in viata celor ai lui Dumnezeu statornicia umblarii cu Dumnezeu in sfintenie, prin furtuna suferintei sau pacea bucuriei.

Caci, daca muntii aceia binecuvantati, unde curg izvoarele curate ale unei ape pamantesti, sunt frumosi in orice zi, frumosi sa fi si noi, cu atat mai mult, caci pentru noi a murit Cristos, Domnul, intru infrumusetarea fiintei omenesti cea decazuta si depravata.

Frumosi sa ne fie batranii, cei cu perii albi. Undelemnul sa curga pe barba lor, pe barba barbatilor sfinti ai lui Dumnezeu. Pacea sa fie in inimile lor. Bucuria pe fetele lor. Ei, cei care stau la sfat cu Cel Intelept, senini sa fie pe fata lor apasata de timpul trecator. Frumosi sa ne fie tinerii, sapati ca niste stalpi in Casa lui Dumnezeu. Elanul lor sa fie curat si plin de viata, faptele lor sa le straluceasca ca o podoaba la gat, mirosul lor sa fie acela al unei vieti curate, traite pentru Dumnezeu in adevar!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s