Acasă » Dezbateri » Mini mene cu getate (1)

Mini mene cu getate (1)

hqdefault

Nu există diversitate decât în conceptul familiei unui bărbat și a unei femei – diversitate 100%. Cu doi bărbați sau cu două femei e 0%. În cazul poligamiei sau a poliandriei, procentul variază, funcție de număr, dar nu e niciodată 100%. Votez diversitatea: un bărbat și o femeie.

Prima discriminare față de homosexuali datează de pe vremea lui Adam și a Evei.

Un homofob poate să-l catalogheze pe un altul ca fiind homofob, dar nu-l poate acuza pentru aceasta.

Conveția de la Instanbul își anulează propria propunere împotriva violenței împotriva femeii prin faptul că propune în același timp relativizarea termenului „femeie”. (aici râsul meu este prelung, deci urmează o oarecare pauză care nu se vede în articol)

Acuzele aduse referendumului pentru familie, prin procedeul identificării cu PSD, sunt atât de multe și de diverse încât este evident faptul că nu au de-a face, de fapt, cu acesta, ci cu nevoia urgentă de a-l discredita.

Dacă PSD este atât de inteligent încât a pus la cale o super manipulare cu acest referendum și cine mai știe cu ce…, manipulând biserici, atei, intelectuali, tineri, vârstnici și persoane din toate partidele politice (inclusiv USR), atunci vrajmașii lor de moarte de astăzi ar trebui să se înscrie în partid și să-și pună acasă icoane cu Dragnea.

Logica pătrarului descrie modul în care cred unii parveniți că funcționează democrația. Cum anume? Dau un exemplu, nu întâmplător: Merge Dragnea la CCR (Curtea Constituțională a României, instituție democratică într-un stat de drept), intră și zice: Bună ziua, am venit să bag și io un referendum, se poate? – Da, domnu Dragnea, cum nu, zic judecătorii. Da ce referendum? – Apăi, să reintroducem arderea pe rug. – A, numa asta? – Da, că n-a mai fost de mult. – Na bine, rezolvăm. Numa pentru atât ați venit până aici, domnu Dragnea? – Da, că sunteți CCR și na… – Bine, mulțumim că v-ați obosit. Rezolvăm imediat hârțogăriile, numa avem și noi o rugăminte. – Da, ziceți, cum nu… – Dacă ne puteți ajuta cu jurnaliștii ăștia, să îi izolăm cumva, că numa ne pun bețe în roată. Sigur o să facă mișto de noi că trecem referendumu ăsta și dacă puteți să le băgați pumnu în piept, că doar suntem o democrație și stat de drept, nu putem să permitem anarhia în țară. – A, s-a rezolvat deja. – A, na bun, domn Dragnea. – Numa bine, piromani dragi! – Căldură sufletească vă dorim și noi!

Sunt doi tați mai buni decât niciunul (pentru un copil orfan)? Sunt două mame mai bune decât niciuna? Care să îl înfieze și să-l crească pe acel copil? Problema e pusă fals, copilul are nevoie de un tată și de o mamă. E trist când unul lipsește sau când ambii lipsesc. În plus, observăm că doi profesori sunt mai buni decât niciunul, dar la oră predă unul singur. Altfel, două felinare dau mai multă lumină decât niciunul, dar și unul dă mai multă lumină decât niciunul. Revenind, tocmai asta e ideea, că nu există doi tați (întrebarea inițială face parte dintr-un argument circular).

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s