Acasă » Avertismente » Rauri de apa vie[1]

Rauri de apa vie[1]

“Rezultatul predicarii evangheliei false atat de raspandite azi poate fi vazut in bisericile pline de crestini cu inima impartita, ale caror vieti sunt centrate inca pe egoism si pe principiile lumii.” (Rauri de apa vie, Fratele Yun, ed. Casa Cartii 2012, pag. 20)

“Isus tanjeste sa ne aiba pe toti la ospatul Sau de nunta, dar nu putem intra acolo daca perseveram intr-o existenta conforma cu principiile lumii.” (pag. 21)

“Trebuie sa acceptam Cuvantul Sau si sa traim dupa normele Lui, facand ca stilul nostru de viata si alegerile noastre sa se potriveasca poruncilor Imparatului. Asta inseamna pocainta.” (pag. 21)

“Pentru Esau, blidul cu ciorba de linte a reprezentat ceva ce ii putea implini nevoile imediate ale trupului. Biblia spune ca era ‘flamand’. Multi altii au cazut de la credinta si si-au distrus marturia pentru Domnul lasandu-se in voia necesitatilor firii or pamantesti prin necuratie sexuala, folosire gresita a banilor si o multime de alte pacate.”

“Prea multor crestini, chiar si predicatorilor, le-a lipsit acea frica sanatoasa de Dumnezeu si au dat prea mare atentie banilor, faimei si sexului. Drept rezultat, au pierdut viitorul stralucit pe care li l-a promis Dumnezeu. Inima mea a fost adeseori intristata cand am fost martor la devastarea pe care a produs-o pacatul in viata printilor, a sotilor, a copiilor si a altor madulare din Trupul lui Cristos.” (pag. 26)

Lasă un comentariu